0 produse

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi.

{ Bucureşti: 10 RON }
{ România: 15 RON }

Livrare gratuită în Bucureşti pentru comenzi mai mari de 200 RON sau 400 RON in ţară.

Trabucul.ro

{ Telefon 0737.730.770 }
Joya De Nicaragua

 

Trabucul Original Nicaraguan

,,Joya de Nicaragua a fost infiintata in 1968, fiind primul producator de trabucuri premium executate manual din Nicaragua. Suntem situati in orasul Esteli, in locul care a ajuns sa fie cunoscut drept capitala mondiala a tutunului. Fabrica de tabacos Joya de Nicaragua S.A. este o companie 100% nicaraguana (proprietate si conducere), care dezvolta, produce si comercializeaza branduri de trabucuri renumite pe plan international.''

Dr. Alejandro Martinez Cuenca

Proprietarul Joya de Nicaragua

Istoric

Istoria Joya merge mana in mana cu evolutia tarii Nicaragua de-a lungul ultimelor cinci decenii, ca una dintre cele mai complexe si fermecatoare tari din america Latina. Bogatia istoriei noastre ne permite sa fim constienti si umili de identitatea noastra, permitandu-ne, in acelasi timp, sa vorbim cu autenticitate despre experienta noastra. Va invitam sa ne explorati inceputurile si traditiile, pe masura ce continuam sa construim spre un viitor plin de speranta.

Catalog

 • Joya de Nicaragua
 • Joya de Nicaragua
 • Joya de Nicaragua
 • Joya de Nicaragua
 • Joya de Nicaragua
 • Joya de Nicaragua
 • Joya de Nicaragua

Descrierea amestecurilor

Antaño 1970 - "Nicaraguan strong"

Antaño, in spaniola inseamna la propriu „anul trecut”, o expresie care descrie perfect spiritul Joya de Nicaragua antaño 1970. a fost mestesugit ca un tribut adus puterii si esentei lui „Puro” care ne-a ajutat sa ne cream brandul legendar, cel mai cautat trabuc in statele Unite din anii 1970, dupa instituirea embargoului cubanez.

Antaño Dark Corojo - "strictly for Connoisseurs"

Antaño Dark Corojo este intruchiparea trabucului „puternic” nicaraguan. invelisul uleios, castaniu inchis, anticipeaza aromele full body extra ale amestecului complex, patrunzator, de frunze mature, cultivate local.

Cabinetta serie - "a mature mild classic"

Cabinetta serie combina in acelasi trabuc cele mai bune arome a doua tipuri de invelis. Este amestecat special cu frunze de umplutura mai usoare, medium body, din Nicaragua, care ofera o experienta mai fina, mai rafinata.

CyB - "the flavor bomb"

indepartandu-ne de traditia Joya de a produce in principal „Puros” din frunza nicaraguana, C y B a primit un amestec complex pentru un trabuc care sa cuprinda cele mai fine tutunuri din patru tari de origine independente. C y B este prima creatie comuna realizata de Joya de Nicaragua Factory in colaborare cu renumitul expert in trabucuri, José Blanco.

Clasico - "the Origin"

Joya de Nicaragua Clasico a fost primul „Puro” national exportat din Nicaragua si singurul brand care a fost vreodata recunoscut oficial drept trabucul tarii. in prezent este amestecul nostru cu cea mai buna vanzare pe piata europeana.

Flor de Nicaragua - "Dare to explore"

Flor de Nicaragua Ventus aurum este un „Puro” preferat, cu un echilibru minunat. tutunuri de umplutura din seminte havaneze alaturi de un invelis Colorado Claro, frumos, uleios, toate crescute in vai selectate din nordul tarii, intre Esteli si Jalapa.

Rosalones - "auténticos Nicaragua!"

Rosalones este unul dintre brandurile originale produse de Joya de Nicaragua la inceputuri. A fost considerat fratele mai mic al lui Joya de Nicaragua Clasico. Revenit pe piata la finalul anului 2010, dupa o absenta de doua decenii, Rosalones este o alternativa, cu un pret convenabil, la gustul Nicaragua.

Procesul nostru, Oamenii nostri, Mestesugul nostru, Pasiunea noastra

Trabucurile noastre sunt executate manual de cei mai iscusiti tabaqueros, folosind cele mai fine tutunuri. Ei mestesugesc trabucuri, in medie, de peste 28 de ani. Procesul Joya se bazeaza integral pe mana de lucru umana, fiecare frunza fiind procesata si fiecare trabuc rulat si ingrijit de mainile oamenilor; se concentreaza pe consistenta si atentia speciala acordata detaliilor. toate trabucurile noastre sunt umplute cu esenta oamenilor nostri; experienta si pasiunea lor fac Joya sa fie ceea ce este.
 • Joya de Nicaragua
 • Joya de Nicaragua
 • Joya de Nicaragua
 • Joya de Nicaragua
 • Joya de Nicaragua
 • Joya de Nicaragua
 • Joya de Nicaragua