0 produse

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi.

{ Bucureşti: 10 RON }
{ România: 15 RON }

Livrare gratuită în Bucureşti pentru comenzi mai mari de 200 RON sau 400 RON in ţară.

Trabucul.ro

{ Telefon 0737.730.770 }
Padilla Cigars

 

Despre

Prima mentiune a familiei Padilla provine din spania medievala, ca facand parte din randurile „comuneros” (oameni de rand) din Castilia, care au infruntat Regele pentru un ideal. La secole dupa revolta, descendentii lor s-au stabilit in insulele Canare – tara tutunului – migrand in final spre o regiune a Cubei renumita in intreaga lume pentru cel mai fin tutun, Pinar Del Rio.
Acolo, in acel tinut de abundenta legendara, renumit pentru frumusetea unica, poeti si trubaduri ratacitori, au trudit si au cultivat stramosii Padillas. Poezia lui Herberto calatoreste uneori in trecutul copilariei, cand frunzele aromate erau transportate in care trase de bivoli spre un loc al alchimiei.
Poet aclamat, cubanezul Herberto Padilla, urmas al unui „comunero” rasculat, s-a nascut in Puerta de Golpe, Pinar del Rio, cel mai renumit loc de pe planeta pentru productia de trabucuri. a scris o carte care i-a adus faima, dar si persecutia din partea autoritatilor revolutionare cubaneze. Memoria sa avea radacini adanci in insula natala, pe care a parasit-o in 1980 si unde nu a mai revenit niciodata. Numele sau a dobandit renume international: el era „subversivul”, autorul acuzat de statul cubanez, in procesul denumit „cazul Padilla”.
Astazi ambii sai copii ii pastreaza mostenirea, drept creatori ai unui brand superior, recunoscut prin numele sau si preferat pentru excelenta de catre cunoscatori. aceste havaneze amesteca traditia tinuturilor natale cu inovatia moderna, cu eleganta si puritatea formei. Poezie pura.

Catalog

  • Padilla Cigars
  • Padilla Cigars
  • Padilla Cigars
  • Padilla Cigars
  • Padilla Cigars
  • Padilla Cigars