Senzor umiditate pentru humidor Boveda Butler

Rating:
97%
177 RON
Stoc epuizat
SKU
GBAMS20
Scrie o recenzie

Detalii

MAJORDOMUL BOVEDA

SPECIFICATII:

Descarcati aplicatia Boveda pentru device-uri iOS(IOS 10.0+) de pe Apple App Store, sau pentru Android (5.0+) prin Google Play Store.

Majordomul Boveda include:

  • 1 kit de calibrare Boveda intr-un pas
  • 1 majordom Boveda(5.08 cm x 3.175 cm x 1.27 cm)
  • 1 ghid al utilizatorului ( descarcare aditionala disponibila APASATI AICI)

Elimina nevoia de higrometru si termometru separate;

Majordomul Boveda trebuie calibrat inainte de folosire pentru a asigura citirea exacta;

Foloseste baterie moneda CR2032 standard (inclusa);

Majordomul Boveda poate inmagazina date pana la 10 zile din gama BluetoothR a aplicatiei. Daca perioada de neconectivitate se extinde peste 10 zile, senzorul poate descarca doar ultimele 10 zile de date in aplicatie atunci cand este restabilita conexiunea.

MAJORDOMUL BOVEDA, SISTEMUL TOTAL DE MANAGEMENT AL UMIDITATII

DE CE ESTE MAJORDOMUL BOVEDA CEL MAI PRECIS MONITOR AL UMIDIFICATORULUI PENTRU UMIDITATEA TRABUCURILOR

UN CUVANT: CALIBRARE. Majordomul Boveda este singurul monitor de umidificator dotat cu kitul de calibrare intr-un pas Boveda. Singurul mod de a te asigura ca imprimarile/citirile sunt cu adevarat exacte este cu un majordom Boveda bine calibrat. In doar 24 de ore, puteti sa va calibrati perfect higrometrul dv.digital Boveda.

CUM FUNCTIONEAZA MAJORDOMUL BOVEDA?

Este amplasat in umidificatorul dv-chiar deasupra trabucurilor dv. sau aplicat pe capacul umidificatorului. Majordomul Boveda comunica via Bluetooth la aplicatia gratuita Boveda pe IOS 10.0+ sau Android 5.0+ pe device-ul mobil.

CUM IMBOGATESTE MAJORDOMUL BOVEDA HOBBY-UL DUMNEAVOASTRA PENTRU TRABUCURI

Priviti cu atentie trabucurile dv.fara a deschide capacul umidificatorului. Majordomul Boveda monitorizeaza umidificatorul dv. iar continutul sau pretios trimite apoi umiditatea, temperatura si alertele de impact direct catre smartphone sau tableta dv. Masurati mereu nivelurile umiditatatii si temperaturii din interiorul umidificatorului si accesati acele masuratori vitale Primiti notificari push pe telefonul dumneavoastra daca masuratorile indica valori in afara celor customizate ale temperaturii si umiditatii sau daca patrunde cineva in umidificator. Analizati datele colectate ora de ora, zilnic si lunar iar apoi folositi-le pentru a va ajusta la schimbarile sezoniere sau pentru trabucuri nou introduse. Setati pe Comanda automat/ Auto Reorder pentru a achizitiona noi Boveda direct de pe aplicatie.

CUM SETATI MONITORIZARE LA DISTANTA CU MAJORDOMUL BOVEDA

Puteti extinde accesibilitatea la datele colectate in timp real de oriunde in lume prin syncing up/sincronizarea majordomului Boveda cu o a doua tableta compatibila sau smartphone.

MONITORIZEAZA MAJORDOMUL BOVEDA MAI MULTE UMIDIFICATOARE?

Fiecare umidificator necesita propriul majordom Boveda. Puteti gestiona 5 umidificatoare activate cu majordom Boveda prin aplicatie.

DE CE SCHIMBAREA NUMELUI?

Anterior denumit Senzor Smart Boveda, majordomul Boveda este inca un senzor smart de umidificare. Dar face mult mai mult decat sa perceapa conditiile din umidificatorul dv.

Umidificatorul dv.se lupta fara incetare cu forte interne si externe - orice de la un capac permeabil si noi trabucuri pana la o fereastra deschisa sau ventilatie /caldura adiacenta. Cand inregistrarile sunt in afara valorilor normale si a parametrilor pre setati, majordomul dv.Boveda va va bate pe umar ca sa va spuna: “Scuze dar umidificatorul dv.are nevoie de atentia dv. Iata ce trebuie sa faceti.”

Apoi puteti sa va ajustati umidificatorul pe baza unor date experte, precise. Deteriorarea trabucurilor evitata chiar inainte sa va fi dat seama ca a fost o problema. Multumesc,Jeeves.

Nota: Majordomul Boveda TREBUIE calibrat inainte de folosire pentru a asigura citiri corecte. Nu mixati niveluri diferite de RH Boveda in interiorul aceluiasi umidificator si nu folositi Boveda impreuna cu alte produse de umidificare. Se vor contracara si astfel eficienta Boveda se va diminua.

MAJORDOMUL BOVEDA: UMIDIFICATORUL DUMNEAVOSTRA, SMART.

“Pot vedea ce se intampla in umidificatorul meu fara a deschide capacul!”

SISTEMUL TOTAL DE MANAGEMENT AL UMIDITATII

Controlati atat de mult din viata dumneavoastra de pe dispozitivul dv, de ce nu si colectia dv de trabucuri?

Majordomul Boveda(anterior senzorul smart Boveda)monitorizeaza conditiile din interiorul umidificatorului: umiditatea, temperatura, impact si mult mai multe.Apoi va trimite statistici si alerte prin intermediul smartphone sau al tabletei dv.

“Iubesc interfata vizuala facila si faptul ca pot vedea graficul conditiilor curente in cadrul gamei acceptabile”

CE ESTE MAJOEDOMUL BOVEDA?

Un higrometru digital, termometru si asistent, toate intr-unul! Cam de dimensiunea unei baterii de 9 V. majordomul Boveda:
Se afla in umidificatorul dumneavoastra - fie peste trabucuri, fie aplicat pe capacul umidificatorului;
Comunica via bluetooth...cu aplicatia gratuita de pe IO 10.0+ sau cu dispozitivul mobil Android 5.0;
Te tine in permanenta conectat cu umidificatorul tau;

“Daca iei cu adevarat in serios trabucurile, ai nevoie de un majordom Boveda.”

CUM SA IMBOGATESTI HOBBY-UL TAU PENTRU TRABUCURI CU MAJORDOMUL BOVEDA

Masurati permanent temperatura si umiditatea in interiorul umidificatorului dv si accesati aceste date vitale;
Primiti notificari push daca datele sunt in afara gamei stabilite/customizate sau in cazul in care patrunde cineva in umidificatorul dumneavoastra
Analizeaza ora de ora, zilnic, lunar datele din umidificator si apoi foloseste aceste date pentru a se ajusta la schimbarile sezoniere sau trabucurile nou introduse
Seteaza Auto Reorder/comanda automat pentru cumparare Boveda direct de pe aplicatie

DE CE STE MAJORDOMUL BOVEDA CEL MAI PRECIS MONITOR PENTRU UMIDIFICATOR

UN CUVANT:CALIBRARE.Majordomul Boveda este singurul monitor pentru umidificatoare dotat cu kitul de calibrare Boveda intr-un pas. Pentru asigurarea nivelurilor PH cu exactitate, trebuie ca impreuna cu trabucurile dv sa aveti un higrometru calibrat.

Chimistii si laborantii profesionisti determina acuratetea unui higrometru cu “testul sarii”.Kitul de calibrare Boveda intr-un pas este testul sarii suprem. Direct din cutie, puteti calibra perfect majordomul Boveda in doar 24 de ore.

“Fiecare caracteristica este fantastica.Stiu ca voi fi alertat in cazul in care este necesara atentia mea.E ca si cand ai avea un gardian al trabucului care vegheaza totul.”

BOVEDA O FACE FARA EFORT

Controlul in doua moduri Boveda (2-way humidity) raspunde neintrerupt conditiilor ambientale prin adaugarea sau inlaturarea umiditatii care poate afecta mediul inchis si sa asigure RH-ul pre-determinat (umiditate relativa)tiparit pe pachet.

Cum este conceputa

CUM ESTE CONCEPUT BOVEDA

Boveda functioneaza pe baza principiului stiintific conform caruia anumite saruri in combinatie cu apa regleaza umiditatea.

Patentele noastre fac aceasta portabil si folosibil in domeniul ambalajului si al containerelor. Pelicula care inveleste Boveda va permite doar transferul vaporilor de apa si nu va cauza nicio deteriorare produsului sau ambalajului prin contact direct.

Niciun produs Boveda nu necesita mentenanta/intretinere si nici cod de activare. Pentru instrumentar medical deasemenea stim ca un numar de formule Boveda sunt stabile sub efectul sterilizarii cu radiatii gama.

Cum functioneaza Boveda

 

3 LUCRURI DE STIUT CAND FOLOSITI BOVEDA


1. CAND E USCAT SI SFARAMACIOS, E TIMPUL SA REINLOCUITI

Cand Boveda este complet uscat, se transforma intr-un biscuit solid. Veti vrea sa il inlocuiti chiar inainte de acest moment, atunci cand raman numai cateva puncte moi.

2. CU CAT SUNT MAI MULT TIMP FOLOSITE, CU ATAT MAI MULT DUREAZA.

Adaugarea a mai mult decat minimul recomandat de Boveda de pachete de control al umiditatii este perfect in regula si in anumite cazuri chiar necesar pentru anotimpurile cu climat uscat sau in cazul depozitarii in containere foarte permeabile.

3. CU CAT EXPUI MAI MULT LA AER, CU ATAT MAI GREU FUNCTIONEAZA

In cazul in care Boveda dumneavoastra se consuma rapid ( mai putin de 2 luni) , veti sti ca  functioneaza extra din greu ca sa mentina mediul respectiv stabil. Solutia este fie sa verificati d

 

Intrebari frecvente


Poate Boveda sa atinga direct tutunul meu?

Absolut,, Boveda poate fi asezat in siguranta 100% pe/in/printre tutunul dumneavoastra.

Ce nivel de umiditate am nevoie?

Boveda este disponibil in 62, 65, 69, 72, 75 si 84 (exclusiv pentru asezonare). Toate Boveda au RH-ul tiparit pe cutie +/-1% in mediu etans.Umidificatoarele nu sunt etans la aer. In functie de calitatea umidificatorului si de conditiile ambientale, nu e neobisnuit ca RH-ul efectiv sa fie stabil oriunde de la 2-6 puncte sub RH-ul Boveda ales de dv. Din acest motiv recomandam 72% pentru primul dv.set de dupa asezonare. Daca este la nivelul 72, e perfect. Daca scade cateva puncte, inca este perfect. In functie de cum functioneaza umidificatorul, puteti decide sa treceti la 62, 65, 69 sau 75.

 

 

 

 

Am folosit de ceva vreme umidificatorul, e nevoie sa il reasezonez?

Daca un higrometru precis (calibrati-l cu kitul nostru de calibrare) indica 60% sau mai putin, re-sezoneaza-l cu Boveda nostru 84%. In timp ce se re-asezoneaza umidificatorul INDEPARTEAZA toate trabucurile, pune-le in Tupperware cu 69 sau 72% si vor fi perfecte in timp ce umidificatorul dumneavoastra ajunge la nivelul dorit.

Daca un higrometru precis ( calibrat cu kit-ul nostru de calibrare ) indica 60% sau mai mult, folositi doar 1 Boveda care mentine 25 trabucuri la 72%.. In acest mod, cele 72 fac restul asezonarii si in acelasi timp au grija de trabucurile dv. si va mentin un RH sigur odata procesul terminat.

ATENTIE Deoarece Boveda in mod esential asezoneaza in timp ce au au grija de trabucuri, ele muncesc de doua ori mai greu. Din acest motiv, primul set de Boveda nu vor dura tot atat de mult cat vor dura urmatoarele seturi.

Daca nu ati calibrat higrometrul dv.cu kitul nostru, nu puteti fi niciodata siguri ce se intampla in umidificatorul dv.sau cum sa-l potriviti. Higrometrele nu sunt precise si necesita calibrare/ Cu kitul nostru intr-un pas veti sti care este precizia higrometrului.in doar 24 de ore.

Folosesc Boveda impreuna cu bureti / cristale / gel / margele?

Nu, arunca-ti-le! Reprezinta doar rezervoare de pastrare a apei si dau 100% umiditate - in ciuda a ceea ce se pretinde. Acestea emana arome si fumuri care te impiedica sa savurezi trabucul tau asa cum a fost intentia maestrului blender.

 

Cum aleg numarul corect de Boveda?

Recomandam utilizarea a cel putin un Boveda de 60 grame per 25 trabucuri continute de umidificatorul tau, chiar daca nu este plin. E vorba de aer inchis si lemn care necesita umidificare corespunzatoare. Si cum Boveda nu va supra umidifica peste cifra de pe pachet, utilizarea a mai mult decat este recomandat nu va face decat sa functioneze mai eficient si sa fie nevoie sa fie inlocuit mai rar. Asadar, cu Boveda nu este cazul sa cumperi vreodata mai mult decat ai nevoie!

Cand stiu ca trebuie inlocuit?

Toate Boveda se vor transforma intr-un biscuit uscat cand mor.Asa ca atunci cand raman tot mai putine puncte moi, va trebui sa inlocuiesti .Este complet normala cristalizarea pronuntata si intarirea colturilor mai intai.

 

Am nevoie de ambalaj individual, un cub sau o caramida?

 Pachetele individuale sunt ambalate in plastic transparent pentru a le conferi un termen de doi ani la raft. Un cub consta in 12 Boveda ambalate individual. O caramida consta in ceva diferit si anume 20 de Boveda neambalate.Atata timp cat reinchizi sacul principal dupa ce iei urmatoarele Boveda pentru umidificatorul tau, vor avea o durata de raft de 2 ani inauntrul sacului. Cumpararea caramizii iti ofera cel mai bun pret posibil.

De ce nu trebuie sa folosesc Boveda cu alte produse umidificatoare?

 

Boveda a fost conceput ca un controlor de umiditate individual in 2 moduri. Cand introduci un burete, cristal, gel sau margele umede, Boveda absoarbe umiditatea ridicata degajata de aceste produse de umidificare intr-un fel, dandu-ti rezultate amestecate.Folositi cel putin 1 Boveda per capacitate de 25 trabucuri pentru rezultate perfecte si predictibil precise.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Producator Boveda
Culoare Maro
Tip produs Senzor umiditate
Material Plastic
This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2014-2018 Trabucul.ro