Alec Bradley

Alec Bradley
Alec Bradley

Compania Alec Bradley Cigar are un singur scop: sa ofere fumatorului de trabuc o experienta de neuitat. infiintata de alan Rubin in 1996, Compania Alec Bradley Cigar s-a remarcat ca producator si furnizor tip boutique de clasa mondiala in industria trabucurilor premium. Brandul Alec Bradley este sinonim cu calitatea si accesibilitatea, acumuland ratinguri de top din partea criticilor si extinzandu-si baza de clientela loiala.

In 1996, alan Rubin isi trasa un nou curs in viata. Dupa ce a vandut afacerea de importuri a familiei, a vrut sa creeze o companie dedicata pasiunii sale: trabucurile. Dl. Rubin a incercat sa aduca pe piata traditia mestesugului manual fara a pierde atentia asupra detaliului. Pentru supravegherea operatiunilor zilnice, Dl. Rubin l-a cooptat pe Ralph Montero; Dl. Montero este actualmente vice-presedinte executiv. Parteneriatul cu Henke Kelner a produs Occidental Reserve, intrarea lui Alec Bradley pe piata trabucurilor premium. Linia de produse s-a extins cu trilogy, un trabuc presat in forma triunghiulara, si Maxx, care a oferit un calibru de inel 60 la un punct de pret accesibil.

Pana in 2007 Alec Bradley Cigars crease o valva imensa pe piata. Comunitatea fumatorilor de trabucuri astepta ceva special de la Alec Bradley. si acel „ceva special” a venit cu lansarea lui tempus. tempus a stabilit pozitia Alec Bradley Cigars drept competitor de top pe piata. tempus (termenul latin pentru timp) reprezenta toate traditiile cronofage pe care Dl. Rubin le iubea: asteptarea recoltei perfecte de tutun; parteneriatul cu o afacere mica, de familie, pentru productia, fermentarea si rularea tutunului; supravegherea personala a procesului de amestecare. Rezultatul a fost un trabuc fenomenal care reprezinta calitatea produsului pe care consumatorii ajunsesera sa o astepte de la Alec Bradley. invigorata de succesul obtinut cu tempus, Compania a continuat sa dezvolte si sa lanseze o serie de linii foarte sus cotate, in special sCR, Family Blend, Prensado si Maxx Connecticut.

In prezent, Compania Alec Bradley Cigar are zece muncitori cu norma intreaga la birourile companiei din Ft. Lauderdale, Florida si 13 reprezentanti de vanzari care acopera optzeci de procente din statele Unite. Compania comercializeaza si distribuie 12 linii si va introduce altele 2 in 2011, Alec Bradley Black Market si Alec Bradley Fine and Rare. Cand Dl. Rubin a fost intrebat despre succesul inregistrat de Alec Bradley, acesta a declarat: „traim autentic in fiecare zi, credem in produsele noastre si ne respectam unii pe altii

Vizualizare ca Grila Lista

13 Produse

pe pagina
Setati descendent
 1. Alec Bradley Black Market Toro

  Pret special 1.332 RON Pret standard 1.480 RON
  Quickview
 2. Alec Bradley Tempus Nicaragua Terra Novo

  Quickview
  Stoc epuizat
 3. Alec Bradley Spirit of Cuba Habano Torpedo

  23 RON Pret standard 23 RON
  Quickview
 4. Alec Bradley Spirit of Cuba Habano Churchill

  Quickview
  Stoc epuizat
 5. Alec Bradley Spirit of Cuba Habano Robusto 5 Pack

  Pret special 80,10 RON Pret standard 89 RON
  Quickview
  Stoc epuizat
 6. Alec Bradley MAXX The Fix

  Rating:
  20%
  Quickview
  Stoc epuizat
 7. Alec Bradley MAXX The Freak

  Quickview
  Stoc epuizat
 8. Alec Bradley Black Market Robusto

  Rating:
  95%
  Quickview
  Stoc epuizat
 9. Alec Bradley Prensado Double T

  Quickview
  Stoc epuizat
 10. Alec Bradley Prensado Gran Toro

  Rating:
  100%
  Quickview
  Stoc epuizat
 11. Alec Bradley Prensado Robusto

  Quickview
  Stoc epuizat
 12. Alec Bradley Tempus Magnus

  Quickview
  Stoc epuizat
 13. Alec Bradley Tempus Terra Novo

  Quickview
  Stoc epuizat
Vizualizare ca Grila Lista

13 Produse

pe pagina
Setati descendent
This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2014-2018 Trabucul.ro