Camacho

Camacho
Camacho

Camacho Cigars a fost creat în 1961 de către Simon Camacho și achiziționat de familia Eiroa în 1995. Acum, parte a grupului Oettinger Davidoff, Camacho Cigars are sediul în Danlí, Honduras și se specializează în crearea manuală de trabucuri autentice cubaneze din seminţe.

După ce a fost exilat din Cuba în 1961, Simon Camacho, care a fost originar din Cuba, a început afacerea cu trabucuri în Miami, Florida. Trabucurile lui Simon Camacho au avut succes în Statele Unite, precum și în străinătate și chiar au găsit un fan în compania prim-ministrului britanic, Winston Churchill. [2] În consecință, de atunci, Camacho a numit unul dintre cele mai populare trabucuri ale sale după dl. Churchill. Vitola a fost dezvoltată în fabrica Romeo Y Julieta din Cuba în aproximativ 1903. Producţia în această perioadă a ajuns la 2 până la 3.000.000 de trabucuri pe an, iar cantitatea a continuat să crească pe măsură ce se apropia perioada de vârf a trabucurilor, în anii 1990.

Vizualizare ca Grila Lista

8 Produse

pe pagina
Setati descendent
  1. Camacho Connecticut Robusto

    42 RON Pret standard 42 RON
    Quickview
  2. Camacho Connecticut Toro Gordo

    65,70 RON Pret standard 73 RON
    Quickview
Vizualizare ca Grila Lista

8 Produse

pe pagina
Setati descendent
This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2014-2018 Trabucul.ro