Davidoff Yamasa

Davidoff Yamasa
Davidoff Yamasa

"VISUL YAMASA". Noul Davidoff Yamasá a durat 20 de ani până a fost creat. Totul a început cu visul imposibil al maestrului amestecurilor Henke Kelner de a transforma neiertătorul teren mlăștinos al regiunii Yamasá într-un domeniu de succes în creşterea tutunului. Când toată lumea a spus că nu se poate face, Henke a persistat. El a avut o credinţă neclintită în recompensele naturale și potenţialul terenului.

Şi a avut dreptate. Aflat într-o căutare nesfârşită de a aduce pasionaților de trabucuri gusturi, experienţe și plăceri noi, Henke Kelner și echipa sa de experţi au hrănit și cultivat necontentit solul Yamasá - un sol care s-a opus schimbării. Descoperind că solul conţinea prea mult nisip și argilă, au adăugat nitrat și calciu cu mâna la fiecare plantă de tutun. În cuvintele lui Henke însuși, ei "au continuat, au continuat și au continuat", până când au reușit. Datorită determinării sale, o călătorie în noua serie Davidoff Yamasá este cu adevărat una către o planetă nedescoperită.

Vizualizare ca Grila Lista

2 Produse

pe pagina
Setati descendent
 1. Davidoff Yamasa Toro

  Rating:
  93%
  142 RON Pret standard 142 RON
  Quickview
 2. Davidoff Yamasa Robusto

  135 RON Pret standard 135 RON
  Quickview
Vizualizare ca Grila Lista

2 Produse

pe pagina
Setati descendent
This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2014-2018 Trabucul.ro