Davidoff Yamasa Robusto

123 RON Pret standard 123 RON
in stoc

Mai putin de 100 produse

SKU
103252_c

Scrie o recenzie

Detalii

Noul Davidoff Yamassa produce de 20 de ani. Totul a inceput cu visul imposibil al maestrului in amestecuri Henke Kelner de a transforma taramul mlastinos neiertator al regiunii Yamasa intr-un camp pentru cultivarea tutunului de succes.

Si a avut dreptate. In cautarea fara de sfarsit de a aduce noi gusturi, experiente si placeri afficionados-ilor trabucelor, Henke Kelner si echipa sa de experti au cultivat si hranit fara odihna solul din Yamasa , un sol care era reticent la schimbare. Descoperind ca solul continea prea mult nisip si lut, ei au adaugat manual nitrati si calciu fiecarei plante de tabac in parte. Citandu-l pe Henke insusi, au "continuat si au tot continuat" pana ce au reusit. Multumita acestei atitudini hotarate,o calatorie in seria Davidoff Yamasa este cu adevarat una catre o planeta nedescoperita.

Noua serie Davidof Yamasa combina tutun din Nicaragua si Republica Dominicana cu un invelis exterior si un continut din regiunea Yamasa. Nota pamantoasa a regiunii Yamasa impreuna cu notele condimentate si dulci ale tutunurilor Esteli si Condega si ale celor Dominican Piloto si Mejorado , va vor incita papilele gustative ca nicicand vreodata. Trabucul are un corp adanc si complex care se dezvaluie cu lentoare printr-o abundenta de arome minunate: nuci si condimente,cafea, lemn de cedru si note de piper negru. Este un trabuc care arde cu acelasi simt de pionierat ca si creatorul sau. In realitate va veti minuna cum oare a fost facut. Raspunsul: convingerea ferma ca de fapt era posibil sa fie facut.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Tip Produs Trabucuri
Producator Trabucuri Davidoff Yamasa
Ambalaj Trabuc Cello
Colectie Davidoff Yamasa
Forma Robusto
Tarie Puternic
Tip Wrapper Natural
Wrapper Dominican Yamasa
Culoare Colorado
Lungime 12.7 cm
Inel 50
Binder / Filler Nicaragua / Nicaragua

Produse similare

This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2014-2018 Trabucul.ro