Louis Roederer Cristal Brut Magnum, Cutie

2.842 RON
Stoc epuizat
SKU
LR0005
Scrie o recenzie

Detalii

Pentru a distinge acest cuvee, aceasta sampanie exceptionala a aparut intr o sticla de cristal cu fund plat, astfel noul brand a fost numit dupa acest material pretios, care este deosebit de transparent si luminos. Roderer Cristal este o sampanie eleganta si echilibrata, avand o textura fina cu accente fructate ce sunt completate de o puternica aptitudine minerala, evidentiand notele citrice.

Soiurile alese pentru a creea acest cupaj exceptional sunt bine definite, Chardonnay-ul fiind cel care primeaza, urmat de incontesabilul Pinot Noir. Genial, cu nuante de culoarea chihlimbarului, combinate cu o efervescenta fina, persistenta si moale. Exista un buchet intens si expresiv. Eleganta aroma si precizia soiului Chardonnay sunt evidente, fiind evidentiate fructe albe, polen dulce, citrice fine si minerale foarte pure.

Buchetul este bogat si dulce, aproape generos, ramas precis si impecabil rafinat. Gustul este plin si cremoas, dezvaluind o incredibila concentratie de fructe suculente: piersici galbene, caise, mango si altele. Aceasta concentratie de matase, atat de densa, cat si de moale - si tipica de Pinot Noir - este imediat combinata cu o aroma sofisticata de aciditate, aducand vinul in viata cu mineralitate. Impresia imperativa este una de o adevarata armonie a aromei, a simturilor si a texturilor matasoase .

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Cantitate 1.5 l
Tip vin Sampanie
Culoare Alb
Producator Louis Roederer
Ambalare Bauturi Sticla
This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2014-2018 Trabucul.ro