Glencadam 21 Year Old

4.038 RON Pret standard 4.038 RON
in stoc

Mai putin de 10 produse

SKU
1037_c
Scrie o recenzie

Detalii

Mult premiatul whisky scotian din malt unic Glencadam Highland maturizat 21 ani este un exemplu excelent al secolelor de maiestrie si traditie. Un malt ÌÎå£exceptionalÌÎÌÕ, cu o aroma veridica, persistenta.

Glencadam s-a infiintat in 1825, in vechiul oras Brechin. Era anul in care la Londra apareau primele omnibus-uri trase de cai, cand s-a inaugurat prima linie moderna de cale ferata din lume, cu primul tren de calatori tras de locomotive cu abur, Cox cultiva primele mere Orange Pippin si Londra devenea cel mai mare oras din lume, intrecand Beijing-ul. Era la mai putin de un an dupa ce se legalizase distilarea prin legea Excise Act din 1823.

Glencadam este acum unica distilerie din subdiviziunea Angus, o zona din regiunea deluroasa a Scotiei. Primul proprietar a fost un anume 'Mr Coopera', care a vandut distileria in 1827. Denumirea de ÌÎå£Glencadama" vine de la zona cunoscuta drept ÌÎå£The Tenements of Caldhamea". Erau parcele de pamant date burgurilor din Brechin pentru productie alimentara, situate la nord si la sud-est de Den Burn, unde se afla distileria.

Aspect: Auriu deschis.

Aroma: Floral si elegant cu cateva tonuri dulci de portocala.

Gust: Rafinat, bland, floral, cu dulceata de portocale si coaja glasata echilibrata de tonuri secundare de stejar piperat.

Finish: Persistent si demn.

Note/Premii:

Jim Murray is recognised internationally as the leading commentator on the
world's whiskies and Jim Murray's Whisky Bible, published yearly, is the world's
biggest selling whisky book.

Jim Murray's Whisky Bible 2014 score:94


  • Gold, The Scotch Whisky Masters - 2013Mai multe informatii

Mai multe informatii
Productor Glencadam
Alcool 40%
Cantitate 70 cl
Ambalare Bauturi (10% Discount la achizitionarea a 6 sticle) Sticla
This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2014-2018 Trabucul.ro