Chateau Saint Roseline - Lampe de Meduse Cru Classe
138 RON
Pret standard
138 RON
in stoc
Mai putin de 100 produse
SKU
52002_c
Scrie o recenzie
Detalii
Pe podgorie:
Se practică metodele tradiţionale viticole, cu pliviri mecanice, fără folosirea de produse chimice. Pentru a controla randamentul, se practică subţierea viilor iar pentru a asigura maximul de expunere solară, se practică înlăturarea frunzelor viţelor de vie.
Recoltarea:
Are loc de la sfârşitul lui august până la sfârşitul lui septembrie. Soiurile de struguri sunt recoltate preponderent manual şi vinificate separat. Transportul la vinărie se realizează cu remorci frigorifice.
Vinificarea:
Pentru a evita orice deteriorare, strugurii recoltaţi sunt puşi pe o bandă transportatoare înainte de a fi sortaţi şi curăţaţi de ciorchine. Strugurii sunt presaţi uşor de prese pneumatice pentru a se evita extracţia taninurilor sau oxidarea. Mustul este apoi clarificat, pentru a se obţine un suc limpede, înaintea fermentaţiei alcoolice. Temperaturile sunt monitorizate şi menţinute la 18°C, pe durata procesul de fermentaţie, ce durează câteva zile (10-14 zile). Apoi, vinul este răcit pentru a opri fermentaţia malolactică şi învechit în cuve, cu drojdii. Pe parcursul lunii decembrie, vinul este degustat pentru a finaliza amestecul înainte de a fi îmbuteliat.
Soiuri de struguri:
Cinsault : 35%
Grenache : 30%
Mourvèdre : 15%
Syrah : 10%
Tibouren : 10%
Note de degustare:
Are o culoare limpede, roz-somon. Are un miros complex şi intens, cu note de flori albe şi citrice. La gust, aduce cu prospeţimea citricelor. Rotund şi onctuos, are un finsh plăcut, persistent.
Temperatura de servire: 12-14°C
Se practică metodele tradiţionale viticole, cu pliviri mecanice, fără folosirea de produse chimice. Pentru a controla randamentul, se practică subţierea viilor iar pentru a asigura maximul de expunere solară, se practică înlăturarea frunzelor viţelor de vie.
Recoltarea:
Are loc de la sfârşitul lui august până la sfârşitul lui septembrie. Soiurile de struguri sunt recoltate preponderent manual şi vinificate separat. Transportul la vinărie se realizează cu remorci frigorifice.
Vinificarea:
Pentru a evita orice deteriorare, strugurii recoltaţi sunt puşi pe o bandă transportatoare înainte de a fi sortaţi şi curăţaţi de ciorchine. Strugurii sunt presaţi uşor de prese pneumatice pentru a se evita extracţia taninurilor sau oxidarea. Mustul este apoi clarificat, pentru a se obţine un suc limpede, înaintea fermentaţiei alcoolice. Temperaturile sunt monitorizate şi menţinute la 18°C, pe durata procesul de fermentaţie, ce durează câteva zile (10-14 zile). Apoi, vinul este răcit pentru a opri fermentaţia malolactică şi învechit în cuve, cu drojdii. Pe parcursul lunii decembrie, vinul este degustat pentru a finaliza amestecul înainte de a fi îmbuteliat.
Soiuri de struguri:
Cinsault : 35%
Grenache : 30%
Mourvèdre : 15%
Syrah : 10%
Tibouren : 10%
Note de degustare:
Are o culoare limpede, roz-somon. Are un miros complex şi intens, cu note de flori albe şi citrice. La gust, aduce cu prospeţimea citricelor. Rotund şi onctuos, are un finsh plăcut, persistent.
Temperatura de servire: 12-14°C
Mai multe informatii
Tip vin | Vin |
---|---|
Culoare | Rose |
Producator | Chateau Saint Roseline |