Termeni si conditii

Folosirea site-ului Trabucul.ro reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste termenii si conditiile prezentate mai jos. Pentru a utiliza acest site in cele mai bune conditii va recomandam citirea cu atentie a acestora. Mirmidon SRL, numit in continuare Comerciantul, isi asuma dreptul de a modifica orice informatie a site-ului fara o notificare prealabila.

1. Copyright/ Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica Web, script-uri, simboluri, programe si alte date ) este proprietatea Comerciantului si a furnizorilor sai. Acesta este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea datelor mai sus enumerate si utilizarea lor in scop comercial, fara acordul Comerciantului constituie o incalcare a termenilor si conditiilor si se pedepseste in conformitate cu legislatia in vigoare. Continutul site-ului pote fi folosit numai in limitele legal permise, mentionate in acest document. Va rugam sa ne semnalati orice incalcare a drepturilor de autor la adresa contact@wineandcompany.ro.

2. Produse si servicii

Toate produsele comercializate prin intermediul Trabucul.ro sunt noi si vor fi livrate in ambalajul original al producatorului. In momentul livrarii acestora va oferim factura fiscala si certificat de garantie, conform legislatiei in vigoare.

Produsele si serviciile noastre va sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor din acest document. Toate produsele prezente pe acest site sunt disponibile in limita stocului, din acest motiv Comerciantul isi rezerva dreptul de a nu onora anumite comenzi in cazul in care unele produse nu se mai regasesc in oferta curenta sau nu corespund din punct de vedere calitativ.

3. Utilizarea site-ului de catre persoanele sub 18 ani

Site-ul Trabucul.ro se adreseaza persoanelor cu varsta peste 18 ani. Legislatia in vigoare interzice minorilor achizitionarea bauturilor alcoolice, de aceea, in momentul utilizarii acestui site, orice utilizator declara pe propria raspundere urmatoarele: “Declar pe propria raspundere ca am varsta de cel putin 18 ani impliniti si ca prin plasarea comenzii nu incalc prevederile legale in vigoare”.

4. Politica preturilor

Preturile comunicate pe site sunt actualizate periodic pentru fiecare produs in parte. Acestea includ TVA (24%) si nu includ costul aferent transportului (vedeti mai jos costurile privind livrarea produselor si conditiile in care acestea se aplica). Pretul de achizitie al produselor comandate este cel din momentul confirmarii comenzii si se va regasi pe factura emisa.

Echipa Wine & Company depune toate eforturile pentru a va prezenta corect informatiile din cadrul site-ului, insa din motive tehnice, independente de noi, pot aparea erori in ceea ce priveste afisarea preturilor. In aceste conditii, se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu reprezentantii site-ului.

In cazul in care pretul real al produsului este mai mare decat pretul afisat pe site, consultantii nostri va vor comunica acest lucru in momentul confirmarii comenzii. Acestia sunt indreptatiti sa va satisfaca solicitarea de a va livra produsul la pretul afisat, in masura in care vom putea face acest lucru, precum dumneavoastra aveti deptul de a refuza comanda respectiva. In cazul in care pretul real al unui produs este mai mic decat pretul afisat pe site, iar dumneavoastra ati achitat contravaloarea comenzii in avans, diferenta de bani va va fi returnata intr-un termen de maxim 30 de zile de la data primirii produsului.

5. Modalitati de livrare

Livrarea produselor se va face oriunde in Romania, prin intermediul unei firme de curierat rapid. Avand in vedere natura produselor comercializate, acestea nu vor fi livrate prin Posta Romana.

Comerciantul isi rezerva dreptul de a confirma comenzile, prin contactarea clientilor, inainte de a le onora. Livrarea produselor se va face exclusiv printr-o firma de curierat rapid, tarifele fiind cele precizate.

Clientul va fi contactat telefonic de catre reprezentantii firmei de curierat pentru a stabili coordonatele expedierii.

Receptia produselor reeprezinta confirmarea dumneavoastra ca produsele au ajuns in stare buna. Factura atasata constituie contractul de vanzare/ cumparare dintre dumneavoastra si Comerciant, conform legislatiei in vigoare.

Clientul isi exprima acordul explicit in momentul semnarii facturii cu privire la faptul ca a primit produsul sau produsele, ce sunt in conformitate cu comanda plasata.

Comerciantul isi rezerva dreptul de a intarzia sau de a anula livrari ale produselor comandate, daca acestea nu pot fi onorate din diverse motive, independente de acesta, precum: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform legilor romanesti.

In cazul nelivrarii produselor sau a livrarii necorespunzatoare, valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite clientului este cea a sumei incasate de la clientul respectiv.

Costul transportului este suportat de catre cumparator, acesta fiind : 19 RON in Bucureşti şi 29 RON in reţaua curierului.

6. Modalitati de plata

Pentru plata produselor comandate puteti opta pentru urmatoarele variante:

- Plata cu cardul (detaliile pentru efectuarea platii le gasti aici);
- Ramburs: plata se va efectua in momentul livrarii produselor de catre curier;
- Plata in avans prin ordin de plata sau virament bancar (detaliile pentru efectuarea platii le gasti aici).

Plata se va efectua intergal in momentul livrarii produselor.

7. Drepturi de retur

Orice client are dreptul de a notifica in scris Comerciantul ca renunta la cumararea produsului comandat, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului, conform art.4 din legea nr. 130/2000. Produsele vor fi returnate in aceeasi stare in care au fost livrate/ receptionate. Costurile aferente returului vor fi suportate de catre cumparator, iar Comerciantul va inapoia contravaloarea produsului in cel mult 30 de zile de la returnarea produsului.

Produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, socuri etc nu se pot returna.

Pentru orice solicitare referitoare la aceste aspecte va rugam sa ne contactati la contact@wineandcompany.ro.

8. Hosting, Link-uri, Erori de functionare

Site-ul Trabucul.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Din acest motiv, Comerciantul nu este responsabil pentru eventualele erori ce pot aparea pe site (modificari ale site-ului, setari, actualizari ale scripturilor programate), indiferent de motivele aparitiei acestora.

Comerciantul nu raspunde pentru erorile generate de folosirea anumitor browsere pentru vizitarea site-ului Trabucul.ro. De asemenea, Comerciantul nu raspunde pentru continutul, calitatea, natura site-urilor la care ajungeti prin legaturi directe de pe site-ul nostru.

9. Newsletter

Abonarea la newsletter-ul site-ului Trabucul.ro este gratuita, voluntara si implica acordul dumneavoastra de a accepta accepta acesti termeni de utilizare. Va puteti dezabona in orice moment, urmand instructiunile din subsolul fiecarui e-mail.

Mesajele si informatiile transmise prin newsletter respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala (precum este stipulata de legislatia romaneasca).

Comerciantul detine toate drepturile asupra continutului newsletter-ului (in aceleasi conditii mentionate pentru informatiile publicate in cadrul site-ului). De asemenea, Comerciantul are dreptul de a restrictiona accesul la newsletter oricarui abonat, atata timp cat acesta nu respecta termenii si conditiile acestui site.

10. Confidentialitate/ Protectia datelor personale

Comerciantul garanteaza confidentialitatea datelor dumneavoastra, gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Conform Legii 677/ 2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora, va informam ca datele dumneavoastra personale vor fi administrate in conditii de siguranta si vor fi folosite numai pentru urmatoarele scopuri: finalizarea comenzilor efectuate pe site, diverse oferte speciale, promotii etc.

Orice utilizator poate refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si poate solicita stergerea acestora din baza de date. Toate aceste notificari se vor transmite de catre persoana inscrisa in baza de date la adresa de e-mail contact@wineandcompany.ro.

Mirmidon SRL respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001, art. 12-18, in calitate de persoana vizata: dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei.

Comerciantul nu este raspunzator pentru eorile ce survin in urma neglijentei unui utilizator privind securitatea si confidensialitatea contului si a parolei sale.

11. Dispozitii finale

Problemele aparute in urma utilizarii produselor si serviciilor prezentate pe site, ce nu sunt mentionate in prezentul document, se vor solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris de catre utilizator.

Prin utilizarea serviciilor site-ului Trabucul.ro, clientul este de acord cu acesti Termeni si Conditii si isi asuma in totalitate consecintele folosirii site-ului in aceste conditii.

This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2014-2018 Trabucul.ro