Alec Bradley

Alec Bradley
Alec Bradley

Compania Alec Bradley Cigar are un singur scop: sa ofere fumatorului de trabuc o experienta de neuitat. infiintata de alan Rubin in 1996, Compania Alec Bradley Cigar s-a remarcat ca producator si furnizor tip boutique de clasa mondiala in industria trabucurilor premium. Brandul Alec Bradley este sinonim cu calitatea si accesibilitatea, acumuland ratinguri de top din partea criticilor si extinzandu-si baza de clientela loiala.

In 1996, alan Rubin isi trasa un nou curs in viata. Dupa ce a vandut afacerea de importuri a familiei, a vrut sa creeze o companie dedicata pasiunii sale: trabucurile. Dl. Rubin a incercat sa aduca pe piata traditia mestesugului manual fara a pierde atentia asupra detaliului. Pentru supravegherea operatiunilor zilnice, Dl. Rubin l-a cooptat pe Ralph Montero; Dl. Montero este actualmente vice-presedinte executiv. Parteneriatul cu Henke Kelner a produs Occidental Reserve, intrarea lui Alec Bradley pe piata trabucurilor premium. Linia de produse s-a extins cu trilogy, un trabuc presat in forma triunghiulara, si Maxx, care a oferit un calibru de inel 60 la un punct de pret accesibil.

Pana in 2007 Alec Bradley Cigars crease o valva imensa pe piata. Comunitatea fumatorilor de trabucuri astepta ceva special de la Alec Bradley. si acel „ceva special” a venit cu lansarea lui tempus. tempus a stabilit pozitia Alec Bradley Cigars drept competitor de top pe piata. tempus (termenul latin pentru timp) reprezenta toate traditiile cronofage pe care Dl. Rubin le iubea: asteptarea recoltei perfecte de tutun; parteneriatul cu o afacere mica, de familie, pentru productia, fermentarea si rularea tutunului; supravegherea personala a procesului de amestecare. Rezultatul a fost un trabuc fenomenal care reprezinta calitatea produsului pe care consumatorii ajunsesera sa o astepte de la Alec Bradley. invigorata de succesul obtinut cu tempus, Compania a continuat sa dezvolte si sa lanseze o serie de linii foarte sus cotate, in special sCR, Family Blend, Prensado si Maxx Connecticut.

In prezent, Compania Alec Bradley Cigar are zece muncitori cu norma intreaga la birourile companiei din Ft. Lauderdale, Florida si 13 reprezentanti de vanzari care acopera optzeci de procente din statele Unite. Compania comercializeaza si distribuie 12 linii si va introduce altele 2 in 2011, Alec Bradley Black Market si Alec Bradley Fine and Rare. Cand Dl. Rubin a fost intrebat despre succesul inregistrat de Alec Bradley, acesta a declarat: „traim autentic in fiecare zi, credem in produsele noastre si ne respectam unii pe altii

Vizualizare ca Grila Lista

3 Produse

pe pagina
Setati descendent
 1. Alec Bradley Taste Of The World Special Sampler cu Bricheta

  Pret special 401,40 RON Pret standard 446 RON
  Quickview
  Stoc epuizat
 2. Alec Bradley Nica Puro Toro

  Quickview
  Stoc epuizat
 3. Alec Bradley Nica Puro Bajito

  Quickview
  Stoc epuizat
Vizualizare ca Grila Lista

3 Produse

pe pagina
Setati descendent
This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2014-2018 Trabucul.ro