Drew Estate

Drew Estate
Drew Estate

Trabucurile Drew Estate sunt fabricate în Nicaragua și au fost create de Jonathan Drew și Marvin Samuel. Oferind o gamă eclectică de trabucuri, veţi vedea că trabucurile Drew Estate au ceva de oferit tuturor. Cu o dedicaţie pentru calitate, Drew Estate a devenit unul dintre cele mai recunoscute nume din industria trabucurilor. De la trabucurile lor de varietate gourmet infuzate cu măiestrie până la trabucurile ultra premium cu umplutură de tutun tăiată pe lung, aceștia au creat un cult ca nimeni altcineva în industria de trabucuri. Drew Estate a obținut numeroase clasificări superioare de la publicaţiile din industrie și continuă să se actualizeze cu amestecuri moderne și cu denumiri care stabilesc tendințele. Încercați întreaga linie de trabucuri Drew Estate de mai jos, inclusiv faimosele Liga Privada Undercrown, Herrera Esteli și My Uzi Weighs a Ton.

Povestea Drew Estate este una despre curaj, inimă frântă și succes, dar, mai presus de toate, una despre pasiunea pentru trabucuri și ţara Nicaragua, unde facem trabucuri din 1998.

Jonathan Drew & Marvin Samel nu sunt fabricanții de trabucuri obișnuiți, povestea lor nu începe în Cuba sau cu taţii în afaceri cu trabucuri. Aceasta a început cu un vis și prin spiritul lor întreprinzător și atitudinea de luptători, au făcut din Drew Estate unul dintre producătorii principali de trabuc de pe planetă. Cei doi fraţi de frăție din New York a început cu ceva mic.... mic, în sensul unui chioşc de vânzare cu amănuntul de 78 de metri pătrați în World Trade Center din NYC.

Nu se pot gasi produse care sa coincida cu selectia.
This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2014-2018 Trabucul.ro