NUB Cigars

NUB Cigars
NUB Cigars

Ca toate produsele inovatoare, Nub a început ca o simplă idee la fabrica Oliva din Nicaragua. Maestrul torcedor a vrut să facă un trabuc care să atingă punctul dulce de la prima aprindere. Fără agitaţie, fără încurcătură – fără așteptare. Rezultatul este trabucul Nub.

Trabucul Nub realizat de Olivia este disponibil într-o varietate de învelișuri, dar fiecare dintre acestea foloseşte tutun captivant din Nicaragua. În ciuda lungimii sale scurte, trabucul Nub arde la fel de mult timp cât un trabuc de dimensiune întreagă Toro sau Churchill. De fapt, acest trabuc robust unic surprinde cu succes aroma și corpul ultimilor patru, cinci centimetri dintr-un trabuc tradiţional pe întreaga sa lungime. Te poți bucura de "punctul dulce" pe toată durata. În plus, fiecare înveliş împrumută propria aromă subtilă, distinctă, de la tutunul dulce din Connecticut până la gustul afumat al Habano.

Dimensiunea și forma neobişnuită a trabucului Nub nu este doar pentru imagine sau noutate, ci Oliva modelează fiecare trabuc pentru a maximiza în mod deliberat aromele de cedru și de condiment din substrat și pentru a îmbunătăți fiecare fum. Disponibil la alegerea dumneavoastră de patru învelișuri: Cameroon, Connecticut, Habano sau Brazilian.

Vizualizare ca Grila Lista

7 Produse

pe pagina
Setati descendent
 1. NUB 460 Sun Grown Gordito

  45 RON Pret standard 50 RON
  Quickview
 2. NUB 460 Sun Grown Tubos

  58 RON Pret standard 58 RON
  Quickview
 3. NUB 460 Maduro

  50,40 RON Pret standard 56 RON
  Quickview
 4. NUB 460 Connecticut Tubos

  58 RON Pret standard 58 RON
  Quickview
 5. NUB 460 Cameroon Tubos

  58 RON Pret standard 58 RON
  Quickview
 6. NUB 460 Maduro Tubos

  64 RON Pret standard 64 RON
  Quickview
Vizualizare ca Grila Lista

7 Produse

pe pagina
Setati descendent
This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2014-2018 Trabucul.ro