Humidor Boveda din acrylic, pentru 20 de trabucuri

Rating:
100%
520 RON
Stoc epuizat
SKU
HUM20A
Scrie o recenzie

Detalii

Nu este necesara asezonarea - pachetele Boveda incluse trebuie sa furnizeze pana la un an de control al umiditatii fara grija.

Include 2 x 69% RH pachete mari Boveda. Indepartati celofanul de pe pachete inainte de a le plasa in umidificator.

Capacitate trabucuri : 20 Robusto sau 12 Churchill sau Double Corona

Dimensiuni interioare : 20 cm latime x 13.017 cm adancime x 3.81 cm inaltime(deasupra tavii)

Dimensiuni exterioare : 21.59 cm x 14.605 cm x 6.985 cm

UMIDIFICATORUL ACRILIC BOVEDA

In sfarsit, poti sa te mandresti fara consecinte!

Pana acum, daca doreai sa prezinti trabucurile tale, nu aveai alta optiune decat un umidificator cu capac de sticla. Problema este ca umidificatoarele cu capac de sticla au performante mai slabe decat cele cu capac din alt material deoarece ele las sa treaca umiditatea acolo unde sticla se imbina cu lemnul. Asadar, cum te falesti cu rezerva ta de taina si in acelasi timp sa sporesti eficienta umiditatii?

Acest umidificatorul de trabucuri nu este ieftin. Este gros si greu, cu picioare de cauciuc pentru stabilitate. Folosim un sistem de inchidere magnetic de mare siguranta pentru a permite ca Boveda sa functioneze foarte eficient iar sub raftul acrilic perforat suspendat deasupra podelei umidificatorului pot fi puse 2 pachete Boveda mari.

Daca esti pentru maturare cu cedru, vei avea unde sa plasezi o foita subtire rechizitionata de la o cutie de trabucuri. Per total, vei avea mediul perfect de maturare pentru aproximativ un an, fara asezonare, activare sau mentenanta.

Pentru dumneavoaastra personal sau pentru a-l oferi unui novice sau unui veteran, umidificatorul acrilic Boveda este la fel de simplu precum un umidificator pupitru si in acelasi timp furnizeaza cea mai buna performanta. Reprezinta un start fantastic de accesibil sau un plus al colectiei dumnravoastra.

Nota: Nu puneti Boveda cu RH-uri diferite in acelasi umidificator si nu folositi Boveda impreuna cu alte produse de umidificare in interiorul aceluiasi umidificator.

BOVEDA O FACE FARA EFORT

Controlul in doua moduri Boveda (2-way humidity) raspunde neintrerupt conditiilor ambientale prin adaugarea sau inlaturarea umiditatii care poate afecta mediul inchis si sa asigure RH-ul pre-determinat (umiditate relativa)tiparit pe pachet.

Cum este conceputa

CUM ESTE CONCEPUT BOVEDA

Boveda functioneaza pe baza principiului stiintific conform caruia anumite saruri in combinatie cu apa regleaza umiditatea.

Patentele noastre fac aceasta portabil si folosibil in domeniul ambalajului si al containerelor. Pelicula care inveleste Boveda va permite doar transferul vaporilor de apa si nu va cauza nicio deteriorare produsului sau ambalajului prin contact direct.

Niciun produs Boveda nu necesita mentenanta/intretinere si nici cod de activare. Pentru instrumentar medical deasemenea stim ca un numar de formule Boveda sunt stabile sub efectul sterilizarii cu radiatii gama.

Cum functioneaza Boveda

 

3 LUCRURI DE STIUT CAND FOLOSITI BOVEDA


1. CAND E USCAT SI SFARAMACIOS, E TIMPUL SA REINLOCUITI

Cand Boveda este complet uscat, se transforma intr-un biscuit solid. Veti vrea sa il inlocuiti chiar inainte de acest moment, atunci cand raman numai cateva puncte moi.

2. CU CAT SUNT MAI MULT TIMP FOLOSITE, CU ATAT MAI MULT DUREAZA.

Adaugarea a mai mult decat minimul recomandat de Boveda de pachete de control al umiditatii este perfect in regula si in anumite cazuri chiar necesar pentru anotimpurile cu climat uscat sau in cazul depozitarii in containere foarte permeabile.

3. CU CAT EXPUI MAI MULT LA AER, CU ATAT MAI GREU FUNCTIONEAZA

In cazul in care Boveda dumneavoastra se consuma rapid ( mai putin de 2 luni) , veti sti ca  functioneaza extra din greu ca sa mentina mediul respectiv stabil. Solutia este fie sa verificati d

 

Intrebari frecvente


Poate Boveda sa atinga direct tutunul meu?

Absolut,, Boveda poate fi asezat in siguranta 100% pe/in/printre tutunul dumneavoastra.

Ce nivel de umiditate am nevoie?

Boveda este disponibil in 62, 65, 69, 72, 75 si 84 (exclusiv pentru asezonare). Toate Boveda au RH-ul tiparit pe cutie +/-1% in mediu etans.Umidificatoarele nu sunt etans la aer. In functie de calitatea umidificatorului si de conditiile ambientale, nu e neobisnuit ca RH-ul efectiv sa fie stabil oriunde de la 2-6 puncte sub RH-ul Boveda ales de dv. Din acest motiv recomandam 72% pentru primul dv.set de dupa asezonare. Daca este la nivelul 72, e perfect. Daca scade cateva puncte, inca este perfect. In functie de cum functioneaza umidificatorul, puteti decide sa treceti la 62, 65, 69 sau 75.

 

 

 

 

Am folosit de ceva vreme umidificatorul, e nevoie sa il reasezonez?

Daca un higrometru precis (calibrati-l cu kitul nostru de calibrare) indica 60% sau mai putin, re-sezoneaza-l cu Boveda nostru 84%. In timp ce se re-asezoneaza umidificatorul INDEPARTEAZA toate trabucurile, pune-le in Tupperware cu 69 sau 72% si vor fi perfecte in timp ce umidificatorul dumneavoastra ajunge la nivelul dorit.

Daca un higrometru precis ( calibrat cu kit-ul nostru de calibrare ) indica 60% sau mai mult, folositi doar 1 Boveda care mentine 25 trabucuri la 72%.. In acest mod, cele 72 fac restul asezonarii si in acelasi timp au grija de trabucurile dv. si va mentin un RH sigur odata procesul terminat.

ATENTIE Deoarece Boveda in mod esential asezoneaza in timp ce au au grija de trabucuri, ele muncesc de doua ori mai greu. Din acest motiv, primul set de Boveda nu vor dura tot atat de mult cat vor dura urmatoarele seturi.

Daca nu ati calibrat higrometrul dv.cu kitul nostru, nu puteti fi niciodata siguri ce se intampla in umidificatorul dv.sau cum sa-l potriviti. Higrometrele nu sunt precise si necesita calibrare/ Cu kitul nostru intr-un pas veti sti care este precizia higrometrului.in doar 24 de ore.

Folosesc Boveda impreuna cu bureti / cristale / gel / margele?

Nu, arunca-ti-le! Reprezinta doar rezervoare de pastrare a apei si dau 100% umiditate - in ciuda a ceea ce se pretinde. Acestea emana arome si fumuri care te impiedica sa savurezi trabucul tau asa cum a fost intentia maestrului blender.

 

Cum aleg numarul corect de Boveda?

Recomandam utilizarea a cel putin un Boveda de 60 grame per 25 trabucuri continute de umidificatorul tau, chiar daca nu este plin. E vorba de aer inchis si lemn care necesita umidificare corespunzatoare. Si cum Boveda nu va supra umidifica peste cifra de pe pachet, utilizarea a mai mult decat este recomandat nu va face decat sa functioneze mai eficient si sa fie nevoie sa fie inlocuit mai rar. Asadar, cu Boveda nu este cazul sa cumperi vreodata mai mult decat ai nevoie!

Cand stiu ca trebuie inlocuit?

Toate Boveda se vor transforma intr-un biscuit uscat cand mor.Asa ca atunci cand raman tot mai putine puncte moi, va trebui sa inlocuiesti .Este complet normala cristalizarea pronuntata si intarirea colturilor mai intai.

 

Am nevoie de ambalaj individual, un cub sau o caramida?

 Pachetele individuale sunt ambalate in plastic transparent pentru a le conferi un termen de doi ani la raft. Un cub consta in 12 Boveda ambalate individual. O caramida consta in ceva diferit si anume 20 de Boveda neambalate.Atata timp cat reinchizi sacul principal dupa ce iei urmatoarele Boveda pentru umidificatorul tau, vor avea o durata de raft de 2 ani inauntrul sacului. Cumpararea caramizii iti ofera cel mai bun pret posibil.

De ce nu trebuie sa folosesc Boveda cu alte produse umidificatoare?

 

Boveda a fost conceput ca un controlor de umiditate individual in 2 moduri. Cand introduci un burete, cristal, gel sau margele umede, Boveda absoarbe umiditatea ridicata degajata de aceste produse de umidificare intr-un fel, dandu-ti rezultate amestecate.Folositi cel putin 1 Boveda per capacitate de 25 trabucuri pentru rezultate perfecte si predictibil precise.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Producator Boveda
Lungime (10 cm) 21.59 cm
Inaltime 7 cm
Adancime 14.6 cm
Culoare Transparent
Tip produs Humidor
Material Acrylic
This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2014-2018 Trabucul.ro