Padron 1964 Anniversary Imperial

137 RON Pret standard 137 RON
in stoc

Mai putin de 100 produse

SKU
P00033_c
Un trabuc presat și mătăsos care arde cu o aromă puternică de vanilie. Are un tiraj perfect, cu note de scorțișoară, alune și piele, iar finalul este cremos.(Cigar Aficionado)
Scrie o recenzie

Detalii

Linia Padrón Serie aniversară 1964 a fost introdusă pe piață în anul 1994 pentru a comemora a 30-a aniversare a companiei noastre. Linia constă din unsprezece mărimi, toate disponibile cu înveliș crescut la soare, natural sau maduro. Tot tutunul folosit în această serie de producție limitată este maturat timp de patru ani, creând o savoare fină și complexă. În onoarea vechii tradiții cubaneze de presare a trabucurilor în cutie, linia aniversară 1964 a fost creată ca serie presată la cutie. Pentru protejarea clienților noștri, am introdus măsuri împotriva contrafacerii, cu o bandă dublă special creată, care prezintă o etichetă de garanție numerotată individual.

Seria aniversară Padrón 1964 este constant clasată de experții din industrie drept una dintre brandurile de top la nivel mondial.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Tip Produs Trabuc
Producator Padron
Ambalaj Trabuc Cello
Colectie Padron - 1964 Anniversary Series
Ambalare Trabucuri Bucata
Forma Toro
Tarie Mediu - Puternic
Tip Wrapper Natural
Wrapper Nicaraguan Habano
Culoare Colorado
Lungime 15.24 cm
Inel 54
Binder / Filler Nicaraguan / Nicaraguan
This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2014-2018 Trabucul.ro