Padron Family Reserve No. 45 Maduro

Stoc epuizat
SKU
P00026_c
Padrón Rezerva Familiei Nr. 45 Maduro a ajuns în magazinele de specialitate pe 8 septembrie, la cea de-a 45-a aniversare a înființării Padrón Cigars Inc. de către José Orlando Padrón. Emigrantul cubanez în vârstă de 83 de ani este întruchiparea visului american, sosit în Statele Unite la începutul anilor ‘60 cu doar câteva sute de dolari în buzunar, o etică solidă de muncă și o dorință arzătoare de a face trabucuri cu un gust la fel de bun ca al celor pe care le fuma în tinerețea sa în Cuba. Imaginea ciocanului de pe această ediție specială comemorează un cadou prețios pe care i l-a oferit un prieten când nu avea practic niciun ban – unealta i-a permis să câștige o pâine ca tâmplar, bani pe care i-a economisit și a înființat o mică firmă de trabucuri. Fumătorii de trabucuri din întreaga lume îi rămân datori acelui binefăcător, pentru că familia Padrón ne oferă în continuu trabucuri excelente. Nicio altă companie nu ne-a dominat clasamentele așa cum a făcut-o Padrón Cigars. Acesta este a treia oară când a primit titlul de Trabucul Anului din partea Cigar Aficionado, o onoare care există numai de șase ani. Nr. 45 este mai puternic decât trabucurile Padrón tipice și este o țigară intensă, ticsită cu note bogate, copioase de cafea și o cantitate îmbătătoare de mirodenii. Cei din familia Padrón sunt mari depozitari de tutun, păstrând stocuri de tutun ani la rând și acest trabuc este realizat cu unele dintre cele mai vechi frunze pe care le au. Președintele companiei, Jorge Padrón, spune că frunzele de la interior sunt vechi de 10 ani. Primele exemplare din Rezerva Familiei Padrón erau torpedo-uri executate din tutunuri foarte vechi, fumate numai la cine pentru ocazii speciale și nu erau niciodată vândute cu amănuntul. Nr. 45 conține și el tutunul vechi al modelului original, dar amestecul este ușor diferit, iar forma este complet alta, fiind un parejo puternic presat. În vreme ce majoritatea trabucurilor Nr. 45 din Rezerva Familiei Padrón sunt realizate cu înveliș maduro, unele sunt învelite în frunze natural. Sunt disponibile în cutii de 10 buc., iar capacul cutiei poartă semnătura clanului Padrón. „E ceva ce porți cu tine în sânge”, spune José Orlando Padrón despre producerea de trabucuri. „M-am născut în mijlocul lor și de aceea îmi place atât de mult”.(Cigar Aficionado)
Scrie o recenzie

Detalii

Familia de trabucuri s-a înmulţit, iar acum conţine şi „ediţii speciale” și Rezerva Familiei. Disponibile cu înveliș crescut la soare, atât natural cât și maduro, toate oferă un tutun rafinat, maturat de la cinci la zece ani, apoi amestecat pentru a crea o savoare excepțional de fină, complexă, echilibrată și full body. Pentru protecție, pe fiecare țigară se aplică o bandă dublă cu o etichetă de garanție numerotată individual pentru protecție împotriva contrafacerii.

Seria câștigătoare de premii, Padrón 1926, a apărut în anul 2002 pentru a comemora cea de-a 75-a zi de naștere a lui José O. Padrón, disponibilă în cinci mărimi. În continuarea tradiției noastre, seria este oferită în format presat la cutie.

Ocazional, executăm ediții speciale pentru aniversarea evenimentelor semnificative din familie. În 2000, aniversarea trecerii în noul mileniu a fost marcată printr-o ediție limitată de 1.000 de cutii, fiecare conținând 100 de țigări numerotate consecutiv. Aniversarea a 40 de ani de existență a brandului Padrón Cigars a fost celebrată cu Nr. 40, ambalate într-o cutie comemorativă de 40 de țigări, pictată manual. Ediția 80 de Ani onorează aniversarea celei de-a 80-a zi de naștere a lui José O. Padrón.

Rezerva Familiei este cea mai nouă adiție la mult apreciata noastră linie de trabucuri. Având semnificație pentru date speciale din viața familiei, aceste țigări sunt realizate fiecare manual din tutun maturat timp de zece ani. Odinioară cu acces exclusiv numai pentru familia Padrón, acum Rezerva Familiei este disponibilă pentru clienți, oferind patru selecții foarte bine cotate de la Nr. 44 până la Nr. 85, cu tutun natural și maduro. Astăzi, la fel ca întotdeauna, familia Padrón se străduiește să vă ofere încrederea că fiecare trabuc Padrón este la fel … perfect.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Tip Produs Trabuc
Producator Padron
Ambalaj Trabuc Cello
Colectie Padron - Family Reserve
Ambalare Trabucuri Cutie (10 bucati)
Forma Toro
Tarie Mediu - Puternic
Tip Wrapper Maduro
Wrapper Nicaraguan Maduro
Culoare Natural
Lungime 15.24 cm
Inel 52
Binder / Filler Nicaraguan / Nicaraguan
This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2014-2018 Trabucul.ro